iPhone üçün tətbiq axtarışı
iPhone üçün tətbiq axtarışı
Salam. Mən iPhone istifadəçisiyəm. Mostbet iphone üçün tətbiq App Store-da yoxdur? Niye? Bəlkə mən səhv axtarıram? Android dostlarım rahat yükləyir, amma mən heç cür tapa bilmirəm. Safari brauzerindən girəndə bəzi elementlər düzgün göstərilmir. Nə etməliyəm? Tətbiq olmadan rahat oynamaq mümkündürmü? İnternetdə bəzi saytlar "iPhone üçün mostbet" yazır, amma qorxuram virus ola. Təhlükəsiz yol nədi? Kömək edin, zəhmət olmasa.
- Blood Angel
Re: iPhone üçün tətbiq axtarışı
Ay canım, bu sual hər apple istifadəçisinin qəlbini sıxır. Həqiqətən də, mostbet-in iPhone üçün rəsmi tətbiqi App Store-da yoxdur, çünki Apple-ın qumar tətbiqlərinə qoyduğu məhdudiyyətlər var. Lakin bu o demək deyil ki, oynaya bilməzsən. Ən yaxşı və təhlükəsiz yol – mobil brauzerdən (Safari) istifadə etməkdir. Sadəcə rəsmi saytı aç, o, avtomatik olaraq mobil versiyaya uyğunlaşır. Bir neçə məsləhət: brauzerin keşini təmizlə, yaxud Chrome-dan istifadə et – bəzən Safari ilə problem olur. "İnternetdəki saxta tətbiqlərə" gəlməyin, onlar virus ola bilər. Mən özüm iPhone 11-də oynayıram, Safari ilə heç bir problem yoxdur. Bildirişlər gəlmir, bu doğrudur, amma oynamağa baxımından hər şey işləyir. Hər halda, mostbet iphone üçün ən yaxşı mənbə rəsmi saytdır. Bir də unutma: "rejim" parametrlərində "tam ekran" seçimi var, onu aktiv et. Əgər hansısa düymə işləmirsə, brauzeri yenilə. Ümumiyyətlə, əlavə proqram yükləməyə ehtiyac yoxdu, sakit oyna!