Mostbet levantar dinheiro Portuqaliyada necə olur?

Разговоры обо всем
Ответить
brat.stali
Mostbet levantar dinheiro Portuqaliyada necə olur?

Сообщение brat.stali »

Salam uşaqlar mən Portuqaliyada yaşayıram mostbet-də qazanmışam mostbet levantar dinheiro yəni pul çıxarmaq necə olur hardan edim. Portuqal dilində dəstək varmı. Kartla çıxarsam nə qədər gəlir. Kim Portuqaliyada yaşayır mostbet istifadə edir öz təcrübəsini yazsın mənə də kömək etsin. Minimum məbləğ nə qədərdir komissiya alırlarmı. Bir də təsdiq olmadan çıxarmaq olurmu. Mənə məlumat verin zəhmət olmasa.
gust
Re: Mostbet levantar dinheiro Portuqaliyada necə olur?

Сообщение gust »

Portuqaliyada mostbet işləyir mən bilirəm çünki orada dostlarım var onlar oynayır. Mostbet levantar dinheiro üçün şəxsi kabinetə girib "Pul çıxarma" bölməsinə keçmək lazımdır. Seçdiyin üsuldan asılı olaraq vaxt dəyişir kripto ilə dərhal kartla 24 saata gəlir. Minimum məbləğ adətən 10 avrodur komissiya almırlar. Portuqal dilində dəstək var canlı söhbətdə yaza bilərsən. Təsdiq olmadan da çıxarmaq olur ama limitlər ola bilər hər əməliyyat üçün 1000 avro limit var. Ən dəqiq mostbet levantar dinheiro məlumatı üçün mostbet levantar dinheiro səhifəsinə baxmağı məsləhət görürəm. Dostum müntəzəm pul çıxarır razıdır. Yoxla inşallah sən də problemsiz çıxararsan.

Ответить