Pakistanda Mostbet işləyirmi? Ödəniş üsulları hansılardır?
Pakistanda Mostbet işləyirmi? Ödəniş üsulları hansılardır?
Assalamu alaikum dostlar. Mən Pakistanın İslamabad şəhərindənəm və Mostbet-də oynamaq istəyirəm. Əvvəlcə bilmək istəyirəm ki, Pakistan üçün bu sayt işləyirmi? Bloklama problemi varmı? Bir də ən vacib sual, ödəniş üsulları nələrdir? Bizdə əsasən JazzCash və Easypaisa istifadə olunur, bunlar qəbul olunurmu? Ruplə oynaya bilirik? Valyuta dəyişmə problemi olur? Kimsə Pakistandan oynayırsa, təcrübəsini bölüşə bilərmi? Depozit nə qədər vaxta keçir və çıxarışda problem olur? Çox sağ olun, cavablarınızı səbirsizliklə gözləyirəm.
Re: Pakistanda Mostbet işləyirmi? Ödəniş üsulları hansılardır?
Wa alaikum assalam qardaş. Mən də Pakistandan oynayıram, Lahordan, ona görə də sənə tam məlumat verə bilərəm. Bəli, Mostbet Pakistanda çox populyardır və mükəmməl işləyir. Bloklama olsa da, güzgü linklər həmişə işləyir. Sənin üçün ən yaxşı xəbər budur ki, mostbet pakistan səhifəsində JazzCash və Easypaisa tam dəstəklənir. Mən özüm JazzCash istifadə edirəm, pul dərhal hesaba keçir, heç bir komissiya yoxdur. Rupi ilə oynamaq olur, valyutanı PKR seçirsən, beləcə çevirmə xərci olmur. Depozit dərhal, çıxarış isə adətən bir neçə saat ərzində olur, bəzən bankdan asılı olaraq 24 saata qədər uzana bilər. Ümumiyyətlə, Pakistan üçün çox əlverişlidir, sənə də məsləhət görürəm. Urdu dilində də dəstək var, istəsən onda yaza bilərsən. Narahat olma, hər şey qaydasındadır.